01 June 2023
Maximize The Signature Taste of Summer
Oranges are one of the signature tastes of summer and there are tons of ways you can use oranges and orange peels. Here’s our little tips & inspirations.
- Slice It or Just Peel and Eat! Just take a bite into this delicious citrus fruit and enjoy Summer Perfect thirst quencher that is rich in all varieties of vitamins.
- Freeze orange zest and water in ice cube trays to make infused ice, and then add it to your summer cocktails, drinks or water for more flavor.
- Popsicles … for summer time or actually ANYTIME!
- Spice up your salad by adding orange peels to your bottle of olive oil for a zesty dressing.
- Does your orange juice need a tangy twist? Try making orange lemonade! Combine freshly squeezed orange and lemon juice, water, sugar, and fresh orange and lemon slices in a pitcher. Mix well and chill. Pour over ice for a refreshing midday pick me up.
- Add dried orange peels to a cup or pot of tea for additional citrus flavor.
- Grilled fish or chicken topped with orange salsa is sure to be a success! Combine orange peel, chopped oranges, tomato, cilantro, green onion, walnuts, and lime juice. Spoon over fish or chicken
MAKSIMALKAN JERUK DI MUSIM PANAS
Jeruk adalah salah satu rasa khas musim panas dan ada banyak cara untuk menggunakan jeruk dan kulit jeruk. Simak tips & inspirasi kecil kami berikut ini.
- Iris atau Cukup Kupas dan Makan! Nikmati saja buah jeruk yang lezat dan penghilang dahaga yang kaya vitamin.
- Bekukan kulit jeruk dan air dalam cetakan es batu untuk membuat infused-ice, lalu tambahkan ke minuman untuk menambah rasa.
- Popsicles… untuk waktu musim panas selalu terbaik, atau sebenarnya selalu baik untuk KAPAN SAJA!
- Bumbui salad Anda dengan menambahkan kulit jeruk ke dalam botol minyak zaitun.
- Ingin rasa jus jeruk yang lebih segar? Cobalah membuat limun jeruk! Campurkan jus jeruk dan lemon segar, air, gula, dan irisan jeruk dan lemon segar di dalam teko. Aduk rata dan dinginkan. Sajikan dengan es batu.
- Tambahkan kulit jeruk kering ke dalam teh.
- Ikan bakar atau ayam dengan topping salsa jeruk pasti akan selalu lezat! Campurkan kulit jeruk, jeruk cincang, tomat, ketumbar, daun bawang, kenari, dan air jeruk nipis. Sendokkan di atas ikan atau ayam bakar.