Ingredients:
1 pouch baby carrots rinsed and dried well
2 tbsp olive oil
2 tbsp melted butter
3 tbsp honey
¼ tsp garlic powder
½ tsp salt
Chopped parsley and a little cracked black pepper for garnish
Instructions:
Preheat the oven. Line the pan with aluminum foil sprayed lightly with pan spray.
In a small bowl, mix together the melted butter, olive oil, honey, garlic, salt and pepper. Pour the honey mixture over the carrots and toss to coat.
Place in the oven and bake for 30-40 minutes or until carrots are tender. Check by piercing a carrot with a fork to make sure they are tender.
Serve immediately, sprinkled with parsley if desired.
Bahan - bahan:
1 bungkus wortel baby, cuci dan keringkan dengan baik
2 sdm minyak zaitun
2 sdm mentega, lelehkan
3 sdm madu
¼ sdt bubuk bawang putih
½ sdt garam
Peterseli cincang dan sedikit lada hitam yang digiling sebagai hiasan
Cara membuat:
Panaskan oven. Alasi loyang dengan aluminium foil yang disemprotkan sedikit minyak penyemprot.
Dalam mangkuk kecil, campur bersama mentega leleh, minyak zaitun, madu, bawang putih, garam, dan lada hitam. Tuangkan campuran madu ke atas wortel dan aduk hingga rata.
Masukkan ke dalam oven dan panggang selama 30-40 menit atau sampai wortel lunak. Periksa dengan menusuk wortel menggunakan garpu untuk memastikan mereka sudah lunak.
Sajikan segera, taburi dengan peterseli.